Thermische isolatie van Aluthermo

Aluthermo

Aluthermo is een dunne reflecterende isolatie, meerlagig en flexibel, thermisch gelast over de hele oppervlakte, samengesteld uit verschillende lagen zuiver aluminium. Ze kan alleen of als versterking van een bestaande isolatie worden gebruikt.

In haar folies sluit ze droge lucht in en ze wordt reeds jaren gebruikt bij nieuwbouw en bij renovatie voor haar uitstekende resultaten op het vlak van energiebesparing.

Optima

Het reflecterend isolatiemateriaal dat dikker (42mm) werd ontworpen om aan de Europese normen te voldoen. Wordt voornamelijk gebruikt op een dak of op muren als dampscherm.

Quatro

De ideale "all-in-one" oplossing want deze fungeert als isolatiemateriaal, dampscherm en onderdak. Het ultradunne (10mm), multi-reflecterende en met 4 lagen aluminium meerlagige isolatiemateriaal dat over de hele oppervlakte thermisch gelast is.

Roofreflex

Het isolerend, reflecterend onderdakscherm dat waterdicht en uitstekend dampdoorlatend is. Wordt steeds gebruikt boven een bestaande isolatie. Kan worden gebruikt op een dak of aan een muur (gevelbekleding) enkel aan de buitenkant.