Niet-massieve gevelbekleding van Deceuninck

Belface

Belface is de merknaam voor een uiterst kwalitatief gevelconcept.

Het hoofdprofiel bestaat uit gerecycleerd hard pvc-schuim met daarbovenop een toplaag in nieuw, hoog slagvast pvc-materiaal.

Belface is zodoende een ecologisch product met een stijlvolle en moderne look.

Tand- en groefverbinding zorgen voor een onzichtbare bevestiging van het systeem. Voor een eenvoudige en snelle montage zijn ook sleufgaten voorzien.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie bieden deze muurbekledingspanelen naast een hoogwaardige bescherming aan de muren ook een esthetische meerwaarde aan de buitengevel.

Twinson O-Wall

Twinson combineert voor u de voordelen van hout en pvc. Het biedt u alle troeven van hout en is tegelijk verrijkt met de unieke eigenschappen van pvc. Door hout en pvc samen te brengen in één nieuwe grondstof, beantwoordt Twinson aan alle comforteisen die u stelt voor uw gevelbekleding. Waterbestendig en robuust, onderhoudsarm en aangenaam.

Twinson combineert het warme gevoel van hout en de duurzaamheid van pvc. Dankzij hun natuurlijk uitzicht vormen deze O-Wall gevelplanken een perfecte harmonie met uw huis.

Met Twinson laat u uw creativiteit de vrije loop. Van strak design tot speelse geometrische vormen, met Twinson realiseert u het allemaal.

Met Twinson maakt u van uw huisgevel één stijlvol afgewerkt geheel waar u jarenlang van geniet.

Shape

Zowel verkrijgbaar in potdekselplank als in dubbel rabat.

Premium Vlak

Perfecte afwerking, hedendaags en strak!

Deze planken werden speciaal ontwikkeld om aan de allerhoogste eisen te voldoen wat betreft kwaliteit, comfort en esthetiek.

 

Belface Twinson O-Wall Shape potdekselplank Shape dubbel rabat Premium Vlak