Koepels van Solatube

Solatube

Waarom zou u de lamp aandoen als het met Solatube kan?

Solatube is een innovatief daglichtsysteem waarvan de werking even eenvoudig als doeltreffend is. Door middel van een buisprofiel kan daglicht vanaf alle daktypes getransporteerd worden.

Een speciaal ontwikkeld plafondarmatuur verstrooit het licht in de gekozen ruimte zodat er een optimale lichtinval kan worden bereikt.

Het is mogelijk een kunstlichtarmatuur te monteren aan de binnenzijde van de tube waardoor het plafondarmatuur ook 's avonds als gewoon lamparmatuur gebruikt kan worden.

Het Solatube systeem bestaat uit een bolle (kleine) dakkoepel voorzien van een extra reflector, een bijhorende dakopstand, het in diverse lengtes leverbare en zeer sterk reflecterend buisprofiel en tenslotte de speciaal ontwikkelde plafondarmatuur die het licht in de ruimte verdeeld.

Door de toepassing van een Solatube veranderen donkere ruimten in kantoor of woning snel en gemakkelijk in een aangename werk- of leefomgeving.

De eenvoudige installatie van de Solatube maakt de toepassing ervan eveneens mogelijk in (auto)-showrooms, productiehallen, opslagruimtes, scholen, winkels, ziekenhuizen, ondergrondse parkeergarages, sportaccomodaties, ...

Er zijn verschillende types leverbaar afhankelijk van de grootte van de ruimte en toepassingsmogelijkheid.