Niet-massieve gevelbekleding van Werzalit

Werzalit

Weersbestendigheid en duurzaamheid zijn behalve de optiek de doorslaggevende criteria voor een gevel. Met innovatieve materialen biedt Werzalit duurzaam mooie gevels, die zich onderscheiden door een minimum aan onderhoudswerkzaamheden. Ze zijn uitermate bestand tegen vochtigheid, hitte, mechanische belasting en insecten.

Selekta

Selekta biedt vrijwel onbegrensde vormgevingsmogelijkheden. Het profiel kan verticaal, horizontaal, diagonaal of - door gebruik van een speciale klembevestiging - ook met het klassieke potdekseleffect gemonteerd worden. En het kan ook gecombineerd worden met andere gevelsystemen, zoals bijvoorbeeld het square paneel.

Siding

Het Siding gevelprofiel wordt uitsluitend horizontaal gemonteerd en laat het klassieke potdekseleffect zien. De overlappende profielen met geprefabriceerde stootverbindingen in de lengte garanderen een perfect resultaat zonder open voegen. Naar gelang toepassing als gedeeltelijke of volledige gevel geeft siding het gebouw een klassiek of modern gezicht.

Structura

Bij structura wordt voor het eerst gebruik gemaakt van het S2 hout-polymeer-materiaal (WPC). Het aan twee kanten te gebruiken Structura gevelprofiel overtuigt door vier indrukwekkende kleuren met metallic effect en twee verschillende structuren.