Thermische isolatie van Poleurethaan

Vloerisolatie

Xtratherm XT/UniPIR

Xtratherm UniPIR is ontwikkeld op basis van het unieke (H)CFK-vrije Polyiso PIR hardschuim, aan twee zijden afgewerkt met een speciale lage emissie gasdicht samengestelde tri-laminaat aluminiumfolie. Door het extreem hoge rendement van Xtratherm UniPIR kan de verhoging van de afgewerkte vloer minimaal blijven. Hierbij kan gemakkelijk worden voldaan aan de eisen van de EPB regelgeving en aan de eisen voor de diverse energiepremies.

Spouwmuurisolatie

Xtratherm SpouwPIR XT/CW

Xtratherm SpouwPIR XT/CW is ontwikkeld op basis van het unieke (H)CFK-vrije Polyiso PIR hardschuim, aan twee zijden afgewerkt met een speciale lage emissie gasdicht samengestelde tri-laminaat aluminiumfolie.

De platen zijn toepasbaar in spouwmuren, al dan niet geventileerd.

Door het extreem hoge rendement van Xtratherm SpouwPIR maakt dat aan de eisen van de EPB regelgevingen aan de eisen voor de diverse energiepremies gemakkelijk wordt voldaan, zonder dat de totale muurdikte noemenswaardig groter wordt.

Dakisolatie

Xtratherm XT/UniPIR

Xtratherm UniPIR is ontwikkeld op basis van het unieke (H)CFK-vrije Polyiso PIR hardschuim, aan twee zijden afgewerkt met een speciale lage emissie gasdicht samengestelde tri-laminaat aluminiumfolie.

De platen zijn universeel toepasbaar op platte daken onder zowel mechanisch bevestigde als losliggend geballaste daksystemen.

Xtratherm PIR XT/FR BG

Xtratherm PIR BG is ontwikkeld op basis van het unieke (H)CFK-vrije Polyiso PIR hardschuim, aan twee zijden afgewerkt met een speciale gasopen, met pp fijnvlies finish gebitumineerd glasvlies.

De platen zijn universeel toepasbaar op platte daken in 1 of meerlaagse daksystemen aangebracht, volgens de vlasmethode.

Xtratherm PIR XT/FR MG

Xtratherm PIR MG is ontwikkeld op basis van het unieke (H)CFK-vrije Polyiso PIR hardschuim, aan twee zijden afgewerkt met een speciale gasopen, mineraal gecoat glasvlies.

De- platen zijn universeel toepasbaar op platte daken in zowel een- als tweezijdig gekleefde daksystemen.

Poleurethaan Vloerisolatie Xtratherm muur Xtratherm dak