Vinylvloeren van BerryAlloc

BerryAlloc stemt zijn vinylvloer zo goed mogelijk af op het dagelijkse leven. En leven is proeven, genieten, werken, spelen en relaxen. Daarom zijn BerryAlloc vloeren niet alleen mooi en gezellig maar ook duurzaam, slijtvast, stootvast en makkelijk te onderhouden. Bovendien heeft het een vloer voor ieders smaak, elk budget en alle kamers van het huis.

Pureloc

De Pureloc vloeren vormen een esthetisch antwoord op duurzaam comfort. Luxueus, verfijnd en van voortreffelijke kwaliteit. Dankzij de Pureloc slijtlaag is deze vloer bestand tegen de vele aanvallen die het tijdens een drukke dag te verduren krijgt. Ze zijn een uitstekende oplossing bij renovatiewerken en kunnen bovenop een bestaande vloer geïnstalleerd worden. Dankzij het locksysteem zijn deze vloeren makkelijk te plaatsen.

Pureloc is een rustgevende vloer, stappen over vinyl is aangenaam en gedempt. Deze vloer voelt warm en aangenaam aan. Dankzij de lage warmteweerstand is deze vloer ideaal voor gebruik bij vloerverwarming.

Pureloc heeft een collectie met het uitzicht van planken en met het uitzicht van tegels.

Pureloc Pro

Purceloc Pro heeft alle eigenschappen van Pureloc. De vloeren van deze collectie hebben net dat ietsje meer en zijn zowel geschikt voor privaat als commercieel gebruik. 

Ook hier bestaat de collectie uit "planken" en "tegels".

Dreamclick Pro

Een nieuw revolutionair clicksysteem!

Nog nooit was de vloer van uw dromen installeren zo eenvoudig. Dankzij het unieke clicksysteem aan 4 zijden is het mogelijk de planken in alle richtingen samen te klikken. Dreamclick Pro combineert schoonheid met duurzaamheid, vergt weinig onderhoud en is aangenaam om op te lopen, het is zowel waterbestendig als geluidsabsorberendl

Dreamclick Pro is geschikt voor iedere ruimte in uw huis, als ook voor winkels, hotels en kantoren. Bovenal kunt u deze vloer in een handomdraai installeren, een droom die werkelijkheid wordt!

Pureloc Pureloc Pro Dreamclick Pro