Vinylvloeren van BerryAlloc

BerryAlloc stemt zijn vinylvloer zo goed mogelijk af op het dagelijkse leven. En leven is proeven, genieten, werken, spelen en relaxen. Daarom zijn BerryAlloc vloeren niet alleen mooi en gezellig maar ook duurzaam, slijtvast, stootvast en makkelijk te onderhouden. Bovendien heeft het een vloer voor ieders smaak, elk budget en alle kamers van het huis.

Pure

Pure, de stilste vinylvloer om je thuis te verwelkomen. Pure is gemaakt voor alle leeftijden. Rondrennende kinderen zullen zichzelf geen pijn doen op deze zachte vloer. Ouders zullen het heerlijk vinden dat het geluid in de kamer wordt gereduceerd. Vrienden zullen niet geloven hoe mooi hij is. Pure maakt de momenten die je doorbrengt met de belangrijkste mensen in de wereld nog leuker.

Kruip, sluip, stap, loop of spring. Deze vloer blijft stil ongeacht hoeveel lawaai jij maakt!

Benieuwd of een Pure vloer in jouw interieur past? Natuurlijk wel, want er is voor elk huis een vloer. Een gezellig huisje, een modern appartement of een levendige familiewoning: Pure past er perfect!

Zowel vinylplanken als vinyltegels verkrijgbaar in verschillende designs.

Spirit

Spirit is een vloer voor zowel het warme zuiden als het koude noorden. Je vloer blijft stabiel bij temperatuursschommelingen in je ruimte, ook in vochtige ruimtes of aan een grote raampartij met direct zonlicht. De innovatieve technologie en de nabehandeling van de planken garanderen steeds een vlakke vloer. Zelfs na veelvulidg opwarmen en afkoelen. Dat maakt Spirit uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

HOME

Home brengt stijlvol design samen met huiselijke gezelligheid. Voor elke woning en elke kamer is er een passende Home-tegel of plank. Home biedt ideale vloeren om van je huis een echte thuis te maken.

PRO

De planken en de tegels uit de Pro-collectie worden gekenmerkt door een luxueuze afwerkingsgraad. Zelfs de fijnste nerf en het kleinste nootje zijn voelbaar met dank aan de echte houtstructuur. Het voelbare reliëf komt perfect overeen met de print van het design. Met het blote oog is Spirit Pro niet te onderscheiden van een echte parkertvloer.

XL

De planken van de XL-collectie zijn extra lang. Deze stralen luxe uit en zijn perfect voor grote ruimtes, ze creëren diepte en geven je vloer tegelijk extra cachet.

Pure 1 Pure 2 Pure 3 Pure 4 Pure 5 Pure 6 Pure 7 Pure 8 Pure 9 Spirit Home 1 Spirit Home 2 Spirit Pro 1 Spirit Pro 2 Spirit XL 1 Spirit XL 2