Laminaat van BerryAlloc

BerryAlloc

Duurzame vloeren met verrassende decors en een natuurlijke look-and-feel!

BerryAlloc stemt zijn vloeren zo goed mogelijk af op het dagelijkse leven. En leven is proeven, genieten, werken, spelen en relaxen. Daarom zijn BerryAlloc vloeren niet alleen mooi en gezellig maar ook duurzaam, slijtvast, stootvast en makkelijk te onderhouden. Bovendien heeft het een vloer voor ieders smaak, elk budget en alle kamers van het huis. In deze uitgebreide collectie vind je een heleboel verschillende plankformaten. Je kunt extra lange of extre brede planken kiezen om je kamer ruimer te doen lijken. Of je kunt met de visgraat- of extra smalle planken de look van klassiek parket nabootsen.

Smart 7

De collectie voor beginners, mooi geprijsd, modern en specifiek ontworpen om een fancy parket-look in je huis te hebben. Deze moderne collectie is perfect voor een jong gezin en heel praktisch in onderhoud.

Smart 8

Net zoals Smart 7 is dit de ideale moderne vloer voor beginners. Deze collectie heeft standaard afmetingen zonder groeven, wat een ruimtelijk gevoel creëert in je kamer. Daarnaast ook eenvoudig in onderhoud.

Smart 8 V4

Smart 8 V4 maakt elke kamer speciaal met de extra groeven op de planken die het plankformaat benadrukt in je vloer. Noem het niet standaard! De trendy decoren blazen je van je stoel.

Impulse

Deze collectie ziet eruit als echte parket met kleurvariaties en diepe houtstructuren. De Impulse collectie bevat zowel klassieke als moderne decoren, voor elk wat wils. Dit zijn planken zonder groeven, die een ruimtelijk gevoel creëren in je kamer.

Impulse V2

Met 2 groeven per plank zal je kamer gevuld zijn met lange stroken van planken.

Impulse V4

De focus op de plank wordt extra benadrukt dankzij de 4 groeven per plank.

Finesse

Voor grote ruimtes of om een kleinere ruimte ruimer te doen lijken, de Finesse collectie bestaat uit smalle planken. Deze zijn eenvoudig te installeren en passen perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Chateau

Met de Chateau collectie creëer je verschillende vloerpatronen voor een origineel en opvallend interieur. De installatie van het visgraatpatroon is uniek in de laminaatwereld en geeft je woning een royale uitstraling.

Glorious Small

Deze collectie bestaat uit smalle, extra lange planken dewelke een luxueus en ruim gevoel geven aan je kamer. Deze luxueuze collectie kan optioneel gecombineerd worden met de verschillende breedtes ui de collecties Glorious en Glorious XL.

Glorious

Deze luxueuze collectie bevat alles ineen. Extra lange planken met drie verschillende breedtes die optioneel gecombineerd kunnen worden in een vloer. Deze collectie straalt luxe uit met de natuurlijke houtstructuren in de toplaag van deze lange planken.

Glorious Luxe

Op zoek naar een impressionante vloer? Zoek niet langer. Glorious Luxe heeft de diepste houtstructuren in de extra lange planken. Hier zie je het verschil met parket niet meer.

Glorious XL

Pure luxe. Glorious XL zijn extra brede, extra lange planken die het ultieme luxueuze gevoel aan je kamer geven. De planken kunnen gecombineerd worden met de Glorious en de Glorious Small collecties om verschillende breedtes in eenzelfde kleur in je vloer te hebben. Dit brengt het extra natuurlijke effect in je huis.

Eternity

De naam zegt het al. Ultra-realistische laminaat! Profiteer van de voordelen van waterbestendige laminaat met het visuele effect en gevoel van parket. Deze collectie is bestendig tegen veel passage en kan ook perfect gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Eternity Long

Kan je niet kiezen? Geen nood. Eternity Long bevat alles ineen.

Waterbestendige, extra lange, dikke en sterke planken met de diepste houtstructuren van het BerryAlloc® gamma. Deze droom is geen bedrog. Profiteer van de voordelen van waterbestendige laminaat samen met het visuele effect en gevoel van parket. Ook deze collectie is bestendig tegen veel passage en kan perfect gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 

Ocean 8 V4

Waterbestendige, warme en gezellige designs. Naast trendy houtstructuren biedt deze collectie ook natuurgetrouwe stenen designs aan. Ocean kan overal gelegd worden in je huis, zelfs in de badkamer en keuken. 

Ocean 8 XL

Deze waterbestendige planken geven dankzij de XL-planken een gevoel van ruimte. 

Ocean 12 V4

Deze 12mm dikke waterbestendige laminaatvloer is perfect voor residentieel en commercieel gebruik.

Ocean 12 XL

Dit indrukwekkende formaat creëert een strakke, luxueuze uitstraling, zowel in residentiële als commerciële ruimtes.

 

Smart 7 Smart 8 V4 Smart 8 V4 Impulse Impulse V4 Ocean V4 Ocean Chateau 1 Chateau 2 Glorious Luxe Glorious XL Eternity 1 Eternity 2