Wanden & plafonds van Parador

Door de hoge mate van inrichtingsvrijheid, die mogelijk wordt dankzij het brede Paradorgamma, bereikt u een nieuw niveau bij de individuele inrichting van uw woning. Van het modernste grafisch ontwerp over de natuurlijke schoonheid van echt hout tot de authentieke nabootsing van vezel- en fijne structuren.

Met Parador kan u uw creativiteit de vrije loop laten.

ClickBoard

Dit veelzijdige designpaneel vind zijn inspiratie bij de laatste woontrends en maakt de vormgeving van de ruimte tot een exclusieve designbeleving, waarbij de inrichtingsvrijheid geen grenzen kent.

Dankzij het prachtige kliksysteem laten de levendige panelen zich vlot, passend en zonder voegen monteren.

Indien u op een bepaald moment zin zou hebben in verandering, kunt u zonder problemen op ClickBoard werken; behangen of schilderen.

L: 1,285m B: 38,9cm D: 12mm
L: 2,585m B: 38,9cm D: 12mm
L: 2,585m B: 49,2cm D: 12mm

Decorpanelen

Dankzij Parador decorpanelen kunnen woonideeën perfect gecreëerd worden. In een oogwenk krijgen ruimtes een volledig nieuwe look. De keuze tussen verschillende breedtes, verschillende lengtes en verschillende voegontwerpen laat niet te wensen over.

Parador decorpanelen zijn kleurecht en bieden individuele uitdrukkingsmogelijkheden voor muur- en plafondinrichting die mogen gezien worden.

Novara

B: 19,2cm D: 10mm L: verkrijgbaar in verschillende lengtes

Rapidoclick

B: 20,6cm D: 12mm L: verkrijgbaar in verschillende lengtes

Milanoclick

L: 2,579m B: 27,2cm D: 12mm

ClickBoard Decorpaneel