Lamelparket van Lamett

Het gevoel van warmte en gezelligheid. Een vloer is het verlengde van ons dagelijks leven. Een puzzelstukje dat mee een gezellige thuis bouwt.

De vloeren van Lamett zijn afgestemd op wat de natuur biedt. Er is geen betere designer dan de natuur.

"Close to nature" is een perfecte weergave van de collecties van Lamett.

Bergamo (olie)

Bergamo is een exclusief parket met een erg natuurlijke schoonheid. Deze collectie heeft bijna geen knopen. Dit parket wordt afgewerkt met een zeer kwalitatieve olie.

Clusone (vernis)

De planken voor Clusone worden volgens dezelfde, strenge criteria geselecteerd als Bergamo. Bij Clusone worden de planken echter afgewerkt met een matte vernislaag.

New York (vernis)

New York is een 3-lagen parket met eiken toplaag. Deze houtselectie laat sporadisch kleine knopen toe wat een warm en zacht effect geeft. De planken zijn afgewerkt met een matte vernis.

Bergen (vernis)

Bergen is een gevernist, 3-lagenparket met brede planken waar knopen en levendige kleurvariaties zijn toegestaan. Je verkrijgt een unieke vloer met een levendige, natuurlijke uitstraling.

Oslo (olie)

Een geolied parket met keuze uit smallere (Oslo 150) of bredere (Oslo 190) planken. Dit parket is rustieker qua houtstructuur.

Dit eiken parket heeft een vurig karakter en bijzondere look dankzij het roken van de planken en de artisanale afwerking met olie.

Oslo visgraat (olie) 

Kiezen voor een visgraatvloer is kiezen voor sfeer en elegantie. De Oslo Herringbone is een rustgevende en warme basis voor zowel hedendaagse als klassieke interieurs. De geselecteerde kleuren zijn een garantie voor een tijdloze uitstraling.

Carcassonne (olie)

Carcassonne is een originele, verouderde parketvloer met een stoere look. Het oppervlak van het parket toont de authentieke zaaggroeven uit de zagerij. De verweerde knopen en scheuren die bewust open gelaten worden, geven deze collectie een exclusieve, rustieke uitstraling. 

Albi (olie)

Albi is een rustieke, manueel geborstelde parketvloer met karaktervolle, verouderde knopen. Gezonde knopen worden onbeperkt toegelaten. 

Farm (olie)

Deze collectie heeft knopen, barsten en groeven die manueel verouderd worden. De Farm-collectie komt, behalve in landelijke woonkamers, ook bijzonder tot haar recht in een strakker interieur waar ze warmte en huiselijkheid toevoegt.

Farm visgraat (olie)

Alle karakteristieke elementen zoals de knopen en de scheuren, de levendige kleurvariaties en de verouderde look van de Farm-collectie werden behouden. De specifieke legwijze maakt van de vloer een absolute eyecatcher.

Country (olie)

Country is een budgetvriendelijk parket met een rustieke uitstraling. Er werd bewust gekozen voor uitgesproken knopen en barsten. De kleuren zijn intenser door het aanbrengen van verschillende afwerkingslagen. Authentiek en warm.

Cottage (vernis)

Cottage is een uitgesproken rustiek parket dat afgewerkt wordt met mat vernis. Bij deze collectie kunt u kiezen uit 3 breedtes.

Cottage visgraat (vernis)

Ferme (vernis)

Ferme oogt gezellig rustiek door de talrijke knopen en de opvallende, gevulde barsten. Opmerkelijk is het kliksysteem waarmee de vloer is uitgerust.

Chalet (olie)

Deze licht geborstelde collectie met veel knopen heeft een rustiek karakter waar vele kleurverschillen mogelijk zijn.

Chalet visgraat (olie)

Lodge (olie)

Deze licht geborstelde collectie leunt aan bij de Chalet-collectie maar met een dikkere toplaag van 4mm.

Tenda (vernis)

De Tenda-collectie bevat minder knopen en is een medium geborstelde parketvloer waarbij kleurschakeringen mogelijk zijn, dewelk afgewerkt is met vernis.

Vienna (olie)

Vienna is een massieve eiken vloer verkrijgbaar in verschillende breedtes. De collectie straalt een natuurlijke warmte en klasse uit en heeft uitgesproken, mooie nerven. 

 

GRATIS STALEN THUIS BEZORGD! (klik hier)

 

 

 

 

Albi Bergamo Bergen Carcassonne Chalet Clusone Cottage Country Farm Farm visgraat Ferme Lodge New York Oslo Oslo visgraat Tenda Vienna