Wanden & plafonds van Deceuninck

Op zoek naar soberheid en strakheid of gezelligheid en warmte?

De wand- en plafondbekleding van Deceuninck is de interieuroplossing bij uitstek.

De verschillende reeksen en afwerkingen bieden een ruime waaier aan mogelijkheden die gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn. Door het gebruik van de Deceuninck bekledingsprofielen kiest u voor een praktische woonoplossing. Kleur en vorm worden gekoppeld aan perfecte afwerking en eenvoudige plaatsing.

Nordica

Nordica brengt licht, luxe en zachtheid voor wie op zoek is naar een rustige, serene sfeer. De reliëfstructuur van deze lambrisering met zichtbare groeven versterkt het materiaaleffect.

Verkrijgbaar in lengtes van 2,60m-4,50m-6,00m en een breedte van 16,5cm.

Primavera

Met klassieke, subtiele pastelkleuren wordt uw interieur omgetoverd tot een aangename leeftruimte. De esthetiek en functionaliteit van het Primavera-assortiment is uitermate geschikt voor oa badkamer en keuken. Eveneens beschikbaar in moderne tinten.

Verkrijgbaar in lengtes van 2,60m-4,50m-6,00m en een breedte van 33,3cm.

Vermont

Haal met Vermont in één klap de warme uitstraling van hout en de praktische voordelen van kunststof in huis.

Twee in de breedte verschillende profielen (10mm) die onderling gecombineerd kunnen worden. Door de kleine V-groef en de elegante afwerkingen biedt deze reeks een unieke uitstraling.

Verkrijgbaar in lengtes van 2,60m-4,50m-6,00m en breedtes van 10cm en 25cm.

Beebo (inox imitatie)

Structuren vormen de basis. Ze zorgen voor creaties, ze bouwen op.

De lengte van de Beebo profielen, hun lichte gewicht en de eenvoudige klikverbinding zorgen ervoor dat de ruimte snel ingericht kan worden. Bovendien is alles onmiddellijk volledig afgewerkt en moeten er verder geen afwerkingen gebeuren.

Verkrijgbaar in lengtes van 2,60m-4,50m-6,00m en een breedte van 25cm.

Decoramic

Met Decoramic tegels krijgt je wand de natuurlijke uitstraling van een tegelmuur, of het nu voor nieuwbouw of renovatie bestemd is. De tegels zijn 100% watervast waardoor ze uiterst geschikt zijn voor plaatsing in vochtige ruimtes. Ze worden eenvoudig blind vernageld of geniet, of meteen op de wand gekleefd.

Verkrijgbaar in breedte 65cm en hoogte 37,5cm

Decoramic Premium

Decoratieve tegels voor wand en vloer.

Met Decoramic Premium kan je zowel je vloeren als wanden een nieuwe look geven. De tegels zijn 100% watervast en voorzien van een antisliplaag. Daardoor bieden ze ook voor badkamers en keukens een totaaloplossing.

Nordica Primavera Vermont Beebo Decoramic Decoramic *