Vinylvloeren van Lamett

Lamett, passion for floors! 

"Floors are female" beautiful and elegant on the outside, precious and sophisticated on the inside... 

... to be handled with care ... 

That's why we, from Lamett, handle with care:

our products, 

our customers, 

our services, 

our planet ...

Garonne

De Garonne is een collectie met grotere kleurvariaties binnen de planken. Deze houtlook benadrukt het effect van natuurlijke planken het meest. De lichte borsteling en de subtiele knopen geven je vloer extra persoonlijkheid.

Deze lichte rustieke vloer kan veel stijlen aan. Hij past zowel in een rustiek, landelijk interieur als in een moderne omgeving.

Victoria

Deze collectie oogt fris, puur en strak. Hier vind je geen grote knopen of grillige contrasten. Ze straalt rust en soberheid uit door de subtiele kleurnuances en structuren. Deze "kameleon" past in elke stijl!

Lugano

Bij Lugano heeft elke plank unieke zaagsneden. Zo neigt hij naar ruw gezaagd hout en meet hij zich een stoer imago aan. Er zijn weinig kleurschakeringen in de verschillende planken waardoor de vloer een gevoel van eenheid brengt in de woning.

Colorado

Hier ervaar je de natuurlijke look-and-feel van hout het meest. Door de grote knopen, de barsten en de diepere structuur van de planken krijg je het gevoel van een authentieke plankenvloer.

De gekleurde groef trekt subtiel de aandacht en bezorgt elke plank een eigen identiteit. Met deze vloer kan je echt sfeer creëren in een landelijk of klassiek interieur.

Amazon

De unieke lange, brede planken ven de Amazon collectie maximaliseren het ruimtegevoel. De oplossing om eenheid te brengen in grote ruimtes en tegelijk kleine ruimtes groter te doen lijken.

Met zijn neutrale uitstraling kan je deze vloer "de gulden middenweg" noemen. Amazon past in elk type interieur, zowel strak als landelijk klassiek.

Firenze

Deze vinylvloer is te verlijmen en kan in elke ruimte van de woning geplaatst worden. Door de volle verlijming van de vinylplanken is er geen loopgeluid en voelt de vloer stabiel aan. De Firenze collectie heefte een extreem matte look en een warme uitstraling.

 

GRATIS STALEN THUIS BEZORGD! (klik hier)

Garonne 1 Garonne 2 Victoria 1 Victoria 2 Lugano 1 Lugano 2 Colorado 1 Colorado 2 Amazon Firenze