Wanden & plafonds van Imberty

Imberty levert een decoratief assortiment met een zeer ruime keuze aan afwerkingen, houtsoorten en profielen zodat de producten geschikt zijn voor ieder interieur, van modern tot klassiek.

Met de verschillende materialen en breedtes kan u een decoratie naar uw eigen smaak en inzicht samenstellen, gekarakteriseerd door de authentieke en rustieke uitstraling van het hout.

De delen kunnen handig gebruikt worden voor het verbergen van onvolkomenheden of beschadigingen aan muren of plafonds.

Ruwhouten afwerking

Deze panelen in levendig en natuurlijk Frans grenen of vurenhout voelen zowel zacht als korrelig aan en geven uw interieur zowel de authentieke warmte van weleer als een moderne toets door het gebruik van het materiaal en de brede delen.

Geborstelde afwerking

Omdat Imberty op zoek is naar nieuwe afwerkingen en texturen, meer gevarieerde materiaaleffecten, worden de nerven in het hout door het te borstelen verdiept en gestructureerd, waardoor het lijkt of het hout heeft blootgestaan aan de wind.

Glad geschaafde afwerking

Deze panelen zien er zijdezacht uit en voelen zo ook. Klassieke vormgeving met een moderne of traditionele afwerking waarbij de houtnerf zichtbaar wordt of verborgen blijft.

Ruwhouten afwerking Geborstelde afwerking Glad geschaafde afwerking Imberty 1 Imberty 2 Imberty 3 Imberty 4 Imberty 5 Imberty 6